Atunci cand vorbim de colectii sanitare ne referim in principal la obiecte sanitare din portelan sanitar vitrifiat care se disting prin linia lor unica, creata de un designer industrial. Colectiile trebuie sa aiba imagine de unicat, sa se diferentieze prin linii si forme intre ele. Aceste obiecte sanitare sunt in principal vasul de WC si cel de bideu, fie pe pardoseala, fie in consola, si mai multe dimensiuni de lavoare.
De multe ori designerul proiecteaza toate elementele necesare mobilarii camerei de baie cum ar fi, in afara de obiectele descrise mai sus, mobilierul de baie aferent diferitelor dimensiuni si tipuri de lavoare, bateriile de baie si accesoriile de baie, precum si cabina de dus si cada de baie, si ele in diferite dimensiuni si forme. Este un sistem modular cu trasaturi caracteristice colectiei respective.Ross Lovegrove, unul dintre cei mai fascinanti si interesanti designeri ai secolului 21, cunoscut pentru formele organice, sculpturale ale obiectelor sale, a creat pentru VitrA colectii de obiecte sanitare precum Istanbul. Formele organice ale vasului de wc, bideului si lavoarului colectiei Istanbul se regasesc in bateriile de lavoar, bateriile de bideu, bateriile de cada sau bateriile de dus.
Cada de baie, generoasa cada de dus, precum si mobilierul de baie aferente, sunt desenate pentru a permite o noua scenografie a camerei de baie. Pentru colectiile sale de obiecte sanitare create pentru VitrA, Ross Lovegrove a primit the Wallpaper Design Award for Best Bathroom, Good Design Award, Red Dot Design Award si Elle Décor International Award la categoria camera de baie.

CERE OFERTA DE PRET

CERE O OFERTA DE PRET PERSONALIZATA PENTRU COLECTII OBIECTE SANITARE

Expertii nostri iti vor propune oferte personalizate conform necesitatilor spatiului pe care doresti sa-l amenajezi. Obtii economii importante apeland la specialistii in amenajari.

CERE OFERTA DE PRET

Colectii obiecte sanitare

Modele de colectii obiecte sanitare

 

Obiecte sanitare VitrA

Obiecte sanitare Pozzi Ginori

Obiecte sanitare Kerasan

Obiecte sanitare stil clasic si modern Joerger

Obiecte sanitare stil clasic Imperial

Obiecte sanitare Axa